Cine nu isi doreste biscuiti low carb cu ciocolata? Nu vad nicio mana pe sus 🙂 Sunt extraordinar de gustosi si am simtit ca trebuie sa va impartasesc reteta!
I-am facut de multe ori, am adaugat ingrediente, am scos, pana cand au iesit atat de buni incat prietenele mele care nu isi concep viata fara zahar au zis ca nu au cum sa fie biscuiti low carb.
Ingrediente:
- 250 grame branza proaspata
- 2 linguri unt
- 2 linguri unt de arahide
- 3 oua mici
- 2 linguri cacao neagra
- 100 grame eritritol
- 10 ml indulcitor lichid
- 5 ml esenta de rom
- 100 grame de faina de migdale
- 1/2 lingurita praf de copt
Am mixat primele trei ingrediente pana cand am obtinut o compozitie omogena. Apoi am adaugat pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare. Am incorporat usor cacaoa, apoi indulcitorii si romul, pana cand compozitia a devenit pufoasa ca un mousse. La final, am incorporat cu o spatula praful de copt si faina de migdale, fara a scoate bulele din aluat. Am turnat cu o lingura aluat pe o hartie de copt asezata in tava de cuptor, la distanta de 2-3 centimetri. Le-am lasat in cuptor la foc mediu aproximativ 10-15 minute. Puteti adauga in aluat chipsuri de ciocolata fara zahar, coaja de portocala sau bucati de nuca. Enjoy!
Buna ziua. Brânza proaspăta înseamnă brânza noastră clasica de vaci ( vrac sau ambalata?) sau cea gen almette, pilos, cea ambalata și mai fina, cremoasă? Mulțumesc.
Proaspata e considerata cea de vaci, dulce.
Mulțumesc pt raspuns. Sunt minunate rețele dvs și abia aștept sa îmi vina și cartea sa aflu informații noi!