Bomboanele sunt de obicei cel mai rapid desert keto, dat fiind faptul ca nu necesita coacere. Prin urmare, atunci cand simti nevoia de dulce si iti e teama sa nu cedezi, amestecarea a cateva ingrediente te poate salva de la a trisa. Cocosul, cu toate produsele sale secundare (ulei, lapte, fulgi, faina, unt, lapte praf) este prin excelenta un aliment keto. Impachetat cu o multime de beneficii, mai cu seama atunci cand este consumat sub forma de ulei presat la rece, este accesibil din punct de vedere al pretului si ajuta atat in adaptarea la dieta ketogenica, cat si in ameliorarea unor boli digestive si nu numai. Prin urmare, poti considera, mai in gluma, mai in serios, ca aceasta reteta de bomboane Rafaello keto sunt un medicament natural :).
Ingrediente:
- 300 grame fulgi cocos
- 200 grame crema de cocos
- 40 grame ulei cocos
- 3 linguri Tagatesse
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 30 migdale blansate
Am zis deja ca e un desert simplu, nu? Ei bine, mai simplu nu se poate. Pentru ca tot ce am facut a fost sa amestec toate ingredientele, mai putin migdalele, apoi sa formez bile aproximativ egale, cu cate o migdala in mijloc. Au iesit 30 de bucati, insa evident ca numarul poate varia, in functie de marimea bomboanelor. Sunt ideale pentru consum dupa ce au stat la rece minim 2 ore sau chiar peste noapte. Enjoy!