Consum rar branzeturi, din cauza caracterului lor inflamator, si nu as vrea sa imi sabotez procesul de remodelare prin fitness (e superb, o sa va povestesc intr-o zi, fac fitness in parc, desculta), insa dupa vacanta de la mare am ramas cu ceva resturi de branzeturi si cum iubesc conceptul de reciclare, am vrut sa le dau o noua viata, creand o reteta extrem de usoara de bulete de branza keto.
Ingrediente:
- 350 grame branza rasa (am folosit telemea si cascaval)
- 2 oua
- 2 linguri faina cocos
- 1 lingura gris fara carbohidrati
- Piper
Am amestecat ouale cu branzeturile, apoi am adaugat pe rand fainurile. In functie de marimea oualor, e posibil sa aveti nevoie de mai multa faina si va sugerez sa adaugati gris fara carbohidrati, intrucat ajuta aceste bulete de branza keto sa fie pufoase. Am lasat aluatul la odihnit 20 minute, apoi am format bilute cu diametrul de 1.5 cm. O parte le-am aplatizat usor si le-am copt la cuptor, iar o parte au ajuns in untura incinsa, in tigaie. Ambele sunt variante delicioase de aperitive keto!