Cheesecake keto cu blat pufos

Pentru ca vremea de afara cere confort food (adica mancare gustoasa), am decis sa fac un cheesecake cu fix ce am in casa. Nu aveam nicio umbra de faina de migdale pentru un blat crocant, cu unt, asa ca am improvizat.

Ingrediente blat:

  • 6 oua
  • 50 grame faina de cocos
  • 3 linguri Tagatesse
  • esenta de portocale

Ingrediente crema:

  • 700 grame branza de vaci Pilos 20% grasime
  • 150 grame branza Philadelphia
  • 200 grame branza mascarpone
  • 1/4 lingurita vanilie de Madagascar
  • 4 linguri indulcitor
  • 100 grame boabe afine

Am mixat toate ingredientele pentru blat impreuna, apoi le-am copt circa 15 minute, la 150 grade, in cuptorul preincalzit. Blatul nu trebuie copt de tot, ci pana prinde o crusta. Intr-un vas mare, separat, am amestecat toate ingredientele pentru crema, mai putin boabele de afine. Am turnat amestecul peste blatul din cuptor, am decorat cu afine, si l-am mai lasat circa 45-50 minute, tot la 150 grade. Enjoy!

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+