Chifle keto
Am facut prima oara chifle cu mozzarella in urma cu mai multe luni si au devenit reteta virala printre prietenele mele keto. Erau insa foarte calorice, prin prisma combinatiei mozzarella-faina de migdale, asa ca am decis sa mai lucrez la reteta. Am inlocuit faina de migdale faina de in auriu, iar rezultatul a fost peste asteptari.
Ingrediente:
- 200 grame mozzarella Horeca rasa
- 50 grame faina de in
- 1 ou
Intai, topeste mozzarella la microunde sau la bain-marie pana cand devine maleabila si cremoasa. Incorporeaza faina de in cat branza este inca fierbinte, iar la final si oul. Formeaza 6 chifle aproximativ egale si aseaza-le in tava de cuptor, pe o foaie de copt. Introdu tava in cuptor si lasa-le cam 15 minute, pana se auresc, la foc minim.
Informatii nutritionale:
Calorii: 1007
Lipide: 76
Proteine: 43.5
Carbohidrati net: 2.8
Informatiile nutritionale sunt valabile pentru intreaga cantitate.