Ca orice sufleu, chocolata lava keto este o prajitura cu foarte putine ingrediente, extrem de delicata. Cateva clipe in plus in cuptor pot face diferenta si poti obtine o… negresa. Nu ca nu ar fi delicioasa, insa nu ar mai avea sens numele exotic pe care il poarta aceasta prajitura.
Ingrediente:
- 6 oua
- 160 grame ciocolata 85% cacao
- 2 linguri tagatesse
- esenta de vanilie
- 1 lingura faina de fibre pentru reducerea carbohidratilor
Am mixat ouale cu indulcitorul si esenta de vanilie. Am topit ciocolata la bain marie, apoi am lasat-o cateva minute sa se tempereze. Am adaugat-o treptat in ouale batute, amestecand permanent cu o spatula. La final, am incorporat faina cu mixerul si am turnat compozitia in cupe de briose, din silicon. Le-am copt 12 minute la 160 grade, in cuptorul preincalzit. Enjoy!
care anume sunt fibrele pentru reducerea carbohidratilor? faina de kojac?
Anca, le gasesti aici: http://adiograsime.ro/magazin/no-carb/amestec-faina-reducere-carbohidrati-szafi-665-detalii.html