ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana si vin

Ma repet des in bucatarie, din comoditate si lipsa acuta de timp. Uneori insa dau totul la o parte si ma pierd printre tigai. Asa am facut si aseara, si mai ales astazi. Intai insa, cele mai bune ciuperci cu smantana, innobilate cu vin de Samburesti.

Ingrediente:

  • 500 grame pleurotus
  • 200 ml smantana de gatit 32%
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa alba tocata marunt
  • 150 ml vin alb sec
  • o legatura de marar
  • 50 grame unt

 

Intai de toate, am spalat ciupercile si le-am taiat. Potrivit de mare, pentru a avea o textura frumoasa in farfurie. In timpul asta, in tigaie inotau in unt ceapa tocata si usturoiul. Am adaugat ciupercile in tigaie si am amestecat cu o lingura de lemn. Dupa 5 minute, am turnat vinul si l-am lasat sa se evaporeze. Am adaugat smantana si am lasat totul la foc mic pret de 15 minute, amestecand des. A iesit un sos cu gust bogat, completat perfect de textura pufoasa a ciupercilor. Am mancat ciuperci cu smantana imbratisate de marar tocat marunt, alaturi de o friptura de porc. Enjoy!

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+