Conuri keto pentru inghetata

Era o chestiune de timp ca, dupa ce am creat colectia de pudra pentru inghetata keto, sa fac si conuri keto. Sigur ca putem manca inghetata cu o lingurita, insa iubesc acele perfect bite de napolitana crocanta si inghetata rece si aromata. Si ma gandesc ca pot face si halvita keto, cu care sa umplut aceste conuri keto delicate si aromate. Dar asta e o poveste pentru alta data.

Ingrediente:

  • 30 grame faina migdale
  • 30 grame indulcitor (eu am folosit Tagatesse)
  • 10 grame faina cocos
  • 10 grame pudra albus de ou
  • 2 grame pudra xanthan
  • 90 ml apa plata
  • 1 ml esenta vanilie

Am pus toate ingredientele in robot si le-am lasat sa se omogenizeze cateva minute, cam cat am pregatit aparatul de saratele. Eu il am pe acesta (AICI) si l-am folosit prima data pentru ketomixul de saratele. Nu lipeste deloc si e usor de utilizat, desi e ieftin si nu e creat de un brand anume. Dupa ce aparatul a declansat, am inceput sa coc foile pentru conuri keto – am pus cate o lingura plina de aluat in centru si am tinut aproximativ un minut. Aparatul are un con de plastic pe care veti putea roti napolitana in forma specifice, presand usor unde se intalnesc capetele. Din cantitatile de ingrediente de mai sus am obtinut 6 conuri. Enjoy!

Sfat: Daca nu aveti incredere ca vor ramane prinse in urma presarii, topiti 20 grame ciocolata cu 85% cacao si inmuiati capetele conurilor, apoi lasati-le la uscat cu gura in jos.

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+