„Dă-mi untul, te rog”

isi propune sa te invete ce este dieta ketogenica cu adevarat, dar si cum o poti adapta sezonului in care te afli. 

Vei invata despre nuantele acesteia, despre istoria uneia dintre cele mai studiate diete, dar si cum sa iti calculezi mesele.

Peste 120 de retete delicioase
 

Adesea, sunt intrebata daca dieta keto presupune consumul ridicat de carne. „Da-mi untul, te rog” contine 120 de retete impartite pe capitole, in functie de preferintele tale culinare. 

 

De la preparate din porc, peste sau fructe de mare, pana la retete vegetariene, retetele au fost gandite pentru a cuprinde o paleta extinsa de dorinte.

Calcule nutritionale pentru fiecare reteta 
 

Fiecare reteta e insotita de toate detaliile de care ai nevoie: aportul caloric pe portie, macronutrienti, timp de pregatire, astfel incat tu sa alegi informat.

 

Daca uneori iti doresti sa mananci ceva dulce, capitolul de deserturi a fost creat astfel incat chiar si persoanele cu un necesar caloric mic sa se poata bucura de aromele delicate de migdale sau de mirosul imbietor de vanilie.


Da-mi untul, te rog este o carte scrisa cu drag si pasiune pentru nutritie, o carte ale carei capitole si retete reprezinta ani de studiu si munca depusa, pentru ca tu sa beneficiezi de informatii corecte.

69 Lei


CUMPARA ACUM

Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+