Dovlecei pane keto

Dovleceii imi sunt dragi din copilarie, de cand bunica de la tara ne prajea castroane intregi peste care punea mujdei de usturoi sau otet. Ei, saraca, nu ii placeau deloc cartofii prajiti, si cred ca asa ne pacalea. Dar n-a fost bai. Si nu a fost nici cand am facut dovlecei pane keto, chiar daca faina a iesit din discutie din start.

Ingrediente:

  • 1-2 dovlecei, taiati felii subtiri
  • 1 ou batut
  • 2 linguri de branza (Artesana de capra)
  • o lingura parmezan
  • o lingurita cu varf tarate de psyllium
  • sare, piper

Am taiat dovleceii, i-am dat cu sare si i-am lasat intr-un castron, sa iasa apa din ei. In the mean time, am amestecat toate ingredientele ramase si am lasat mixul obtinut sa se odihneasca (mai exact, sa capete consistenta datorita taratelor). Am sters feliile de dovlecel de apa cu un servet uscat, am intins o hartie de copt in tava cuptorului si am imbracat fiecare felie in compozitie. La final, din compozitia ramasa am pus cu lingurita pe fiecare bucata de dovlecel. Le-am lasat in cuptor pana s-au aurit si s-au umflat ca niste gogosi in miniatura. Bune tare, evident, cu usturoi. Enjoy!

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+