Focaccia keto cu rozmarin

Cand am facut prima reteta de focaccia keto, am insistat sa intind aluatul cat mai bine, din motive… calorice. De aceasta data insa, am vrut sa imit cat mai bine preparatul italienesc, astfel incat am adaugat niste pasi care au dus la obtinerea unei retete de focaccia keto pufoasa si aromata.

Ingrediente:

  • 15 grame drojdie uscata
  • 1 lingura indulcitor (Tagatesse)
  • 100 ml apa calda
  • 70 grame faina migdale
  • 60 grame faina de fibre Szafi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingurita otet de cidru de mere
  • 4 oua intregi
  • sare, rozmarin

Am pus in bolul mixerului drojdia, indulcitorul si apa calda si le-am omogenizat, apoi am lasat aproximativ 10 minute amestecul acoperit, pentru ca drojdia sa se hraneasca cu indulcitorul. Dupa aceste 10 minute, am adaugat pe rand fainurile, mixand bine, uleiul si otetul. Ouale le-am incorporat pe rand, ca la ecleruri. Dupa ce am terminat de omogenizat aluatul, l-am intins intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu mainile unse cu ulei de masline.

Aluatul se lasa in tava la crescut 45-60 minute si se presara cu sare si rozmarin. Se introduce apoi tava in cuptor la 180 grade, aproximativ 25 minute. Enjoy!

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+