Cu o aroma care te duce cu gandul la turta dulce, aceste fursecuri keto cu dovleac sunt foarte usor de facut si perfecte alaturi de un ceai cald, intr-o zi ploioasa de vara. In plus, au avantajul de a nu fi foarte calorice, desi sunt keto friendly, intrucat am ales sa folosesc mai putina faina de migdale si sa compensez cu faina de fibre.
Ingrediente:
- 250 grame dovleac copt
- 4 oua
- 100 grame faina migdale
- 10 grame praf de copt
- 50 grame faina pentru reducerea carbohidratilor
- nucsoara, scortisoara
- 30 grame Tagatesse
Asa cum am mai povestit si alta data, imi place sa coc cantitati mari de dovleac, pe care apoi sa le congelez sub forma de piure. In felul acesta am dovleac o perioada indelungata de timp si dureaza mult mai putin sa fac o supa sau un desert.
Intr-un bol metalic, am mixat ouale cu indulcitorul si pudrele de nucsoara si scortisoara Ceylon. Am adaugat apoi dovleacul, am omogenizat, apoi am incorporat fainurile si praful de copt. Compozitia obtinuta am pus-o cu lingura pe hartie de copt, in tava. In functie de marimea oualor, poate iesi mai moale sau mai tare, asa ca fie ajustati din cantitatea de faina, fie lasati un spatiu mai mare intre aceste fursecuri keto, astfel incat sa nu se lipeasca intre ele in timpul coacerii. Le-am copt aproximativ 15 minute la 170 grade. Pentru pastrare, puteti folosi fie o punga de hartie, fie o cutie de metal cu inchidere ermetica. Enjoy!