Vara, alimentele tartinabile, care nu au nevoie de cuptor pentru a fi pregatite, sunt alegeri ideale in alimentatia oricui. Aceasta varianta de hummus keto este gata in aproximativ 5 minute, iar ingredientele sunt foarte usor de procurat.
Ingrediente:
- 400 grame fasole galbena la borcan
- 200 grame ardei copt
- 50 grame branza maturata Praid
- 30 grame seminte de dovleac
- 2 linguri tahini
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper
Intr-un pahar de blender inalt, cu lame in S, am pus intai fasole galbena si am facut-o piure. Apoi am adaugat ardeii copti si pasta de susan si am folosit functia de pulsare a blenderului aproximativ 30 de secunde. Inainte de a adauga si branza, am taiat-o cubulete. Fiind o branza dura, putea ramane intreaga, si eu voiam sa obtin un hummus keto fin, perfect tartinabil. Am adaugat si semintele impreuna cu uleiul de masline, am condimentat, am omogenizat tot acest amestec, apoi l-am introdus in frigider pana la servire. Enjoy!
Fasolea e permisă în Keto? Excelentă rețetă! Mulțumesc.
Sunt pastai 🙂