Ori credeati ca delicioasele ketomixuri vor putea fi folosite exclusiv in retetele de pe ambalaj? Se prea putea, insa nu m-as fi limitat eu, o gurmanda, la atat. Asa ca in fiecare zi cu soare din ultimele doua saptamani, am creat noi retete din ketomix de inghetata. Inghetata keto cu nuci pecan este una dintre preferatele mele. Sigur ca este mai calorica, dar si mult mai satioasa decat cele cu fructe.
Ingrediente:
- 100 grame ketomix inghetata cocos
- 400 ml smantana lichida 15%
- 50 grame nuci pecan
- 30 grame unt
- 30 grame Green Sugar Gold
Intai am mixat ketomixul de inghetata cu smantana lichida si am introdus vasul la frigider. Am topit untul in tigaie, am adaugat indulcitorul, apoi cand a inceput sa faca mici bule, am pus nucile. Le-am amestecat 3-4 minute, pana cand s-au acoperit cu indulcitorul topit in unt si au inceput sa miroasa discret a nuca coapta. Am lasat nucile sa se raceasca.
Pasul urmator tine, evident, de tehnologia de care dispuneti: fie amestecati nuca in mixul de smantana si ketomix de inghetata de cocos, fie puneti toate ingredientele in vasul aparatului de inghetata. Daca nu aveti aparat de inghetata, turnati crema obtinuta intr-un bol si introduceti-o la congelator, amestecand din 30 in 30 de minute. Enjoy!