Madlene keto umplute cu ciocolata

O comanda noua de ustensile de bucatarie atrage dupa sine retete noi in cazul meu. Iar tava de madlene avea nevoie sa fie testata. Am scos pe rand pe masa o multime de ingrediente, nestiind exact cum le voi face. Am ales insa o combinatie simpla, iar secretul a fost finetea fainii de migdale.

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 50 grame faina de migdale
  • o lingurita coaja de portocala rasa
  • o lingurita coaja de lamaie rasa
  • 5 grame praf de copt
  • 30 grame Tagatesse indulcitor

Umplutura:

  • 30 grame ciocolata neagra
  • 30 ml smantana lichida
  • 15 grame indulcitor
  • esenta de rom

Pentru cojile de madlene keto, am amestecat toate ingredientele cu mixerul, obtinand un aluat fin, ca de clatite. Cu ajutorul unei linguri, am umplut formele tavii de silicon, apoi am introdus-o la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 20 de minute.

Intr-o craticioara din teflon, am pus smantana la incalzit, apoi am adaugat ciocolata, indulcitorul si esenta. Le-am amestecat incontinuu pana cand crema a devenit densa, apoi am lasat-o pe pervaz, la racit.

Dupa racorirea madlenelor, am turnat crema intr-un recipient destinat umplerii prajiturilor, cu dui foarte mic, ascutit. Am umplut fiecare madlena cu crema de ciocolata, apoi le-am introdus la frigider. Enjoy!

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+