Sigur, cremele de ciocolata la borcan contin alune de padure sau arahide, insa aveam in casa vreo 800 de grame de unt de migdale si era cazul sa testez ceva bun si ciocolatos. Intamplator, aceasta noua reteta de nutella keto a iesit si de post, insa nu e un lucru rau, avand in vedere apropierea postului Craciunului. In speranta ca acest lucru nu va va impedica sa continuati sa mancati sanatos si bun.
Ingrediente:
- 200 grame unt migdale MyProtein
- 50 grame ciocolata neagra Belgian 85% cacao
- 30 grame indulcitor Tagatesse
- 1/2 lingurita esenta de rom
- 1/2 lingurita esenta de migdale marocane (ambele Dr. Oetker)
Intr-o cupa de blender, puneti untul de migdale, indulcitorul si esentele. Intr-un alt vas, topiti ciocolata, apoi amestecati-o (uneori untul de cacao se separa). Turnati ciocolata peste celelalte ingrediente si amestecati continutul vasului apasand butonul blenderului intermitent, in reprize scurte, timp de un minut. Enjoy!