Paine keto umpluta cu branza si verdeata

Astazi a venit randul fainii de bambus 100% sa fie testata. Am achizitionat-o de curiozitate, mai ales ca mi-a placut enorm amestecul din fibre de bambus cu psyllium. Si intrucat in ultimele zile am tot facut dulciuri keto, am ales sa creez ceva sarat. Asa a aparut reteta de paine keto umpluta cu branza Sofra si cu codite de ceapa verde.

Ingrediente:

  • 100 grame faina de bambus 100%
  • 4 oua
  • 70 grame mascarpone
  • 40 grame crema de branza
  • sare
  • 5 grame drojdie uscata, dizolvata in 3 linguri apa calda

Umplutura:

  • 130 grame branza Sofra
  • 1 ou
  • 1 fir de ceapa verde cu tot cu codite

Pentru aluat, am amestecat toate ingredientele si l-am lasat la dospit, circa 30 de minute. L-am intins intre 2 folii alimentare, apoi l-am umplut cu mixul de branza si ou. L-am rulat usor, intrucat are tendinta sa se farame, apoi l-am pus la copt pe o foaie de silicon, la 160 grade, pentru aproximativ o ora. Lipsa glutenului a facut aluatul sa crape la suprafata, insa acest lucru nu a facut decat sa ii confere farmec. Enjoy!

paine keto umpluta

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

3 comentarii

  1. O rețetă de salty crackers cu faina de bambus se poate?

    • Eu nu mai folosesc faina de bambus insa plecand de la aceasta reteta poti forma biscuitei sarati pe care sa presari branza, chimen, mac.

  2. Ai răspuns la o întrebare anterioară
    „Eu nu mai folosesc faina de bambus”- poți să-mi spui de ce?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+