Intrucat nu mai este mult pana la Paste, saptamana aceasta am testat o serie de retete specifice, adaptate pentru dieta keto. Printre ele, si pasca keto cu branza. Am ales sa o fac keto, nu low carb, si sa utilizez o branza care poate la prima vedere vi se va parea nepotrivita. Va asigur, nu e deloc asa. A iesit gustoasa, incredibil de aromata si satioasa!
Ingrediente:
- 400 grame telemea de bivolita nesarata
- 6 oua
- 3 linguri smantana fermentata
- indulcitor pudra
- 3 linguri faina de cocos/6 linguri faina migdale
- 20 grame de goji/coaja de portocala tinute in esenta de rom
- 1 plic de praf de copt
La pasca din fotografii, am folosit goji, doar 20 de grame, intrucat au multi carbohidrati. Le-am hidratat in apa calda cu rom, apoi am inceput mixarea propriu-zisa a pascai. Am batut ouale cu telemeaua si smantana, apoi am adaugat pe rand si restul ingredientelor. Am turnat compozitia intr-o tava de tort unsa cu unt si am introdus-o in cuptor vreme de aproximativ 30-40 de minute, la foc mic, pana s-a aurit pe margini.
Hello, in retata intra ambele tipuri de faina (cosos + migdale) sau la alegere?
La alegere.