Pasca keto

Intrucat nu mai este mult pana la Paste, saptamana aceasta am testat o serie de retete specifice, adaptate pentru dieta keto. Printre ele, si pasca keto cu branza. Am ales sa o fac keto, nu low carb, si sa utilizez o branza care poate la prima vedere vi se va parea nepotrivita. Va asigur, nu e deloc asa. A iesit gustoasa, incredibil de aromata si satioasa!

Ingrediente:

  • 400 grame telemea de bivolita nesarata
  • 6 oua
  • 3 linguri smantana fermentata
  • indulcitor pudra
  • 3 linguri faina de cocos/6 linguri faina migdale
  • 20 grame de goji/coaja de portocala tinute in esenta de rom
  • 1 plic de praf de copt

La pasca din fotografii, am folosit goji, doar 20 de grame, intrucat au multi carbohidrati. Le-am hidratat in apa calda cu rom, apoi am inceput mixarea propriu-zisa a pascai. Am batut ouale cu telemeaua si smantana, apoi am adaugat pe rand si restul ingredientelor. Am turnat compozitia intr-o tava de tort unsa cu unt si am introdus-o in cuptor vreme de aproximativ 30-40 de minute, la foc mic, pana s-a aurit pe margini.

 

Informatii nutritionale
  • Calorii 1792
  • Lipide 155.9
  • Proteine 116.6
  • Carbohidrati 23.9
  • Fibre

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

2 comentarii

  1. Hello, in retata intra ambele tipuri de faina (cosos + migdale) sau la alegere?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+