Pe voi la ce va inspira vremea ploioasa? Pe mine, sa gatesc mancare confortabila, aromata, perfecta pentru un film bun. Astazi, am facut doua pizza keto cu cascaval din ketomix de pizza, iar blaturile le-am imbogatit cu usturoi uscat si rosii uscate la soare. Am obtinut doua blaturi crocante, aromate, cu toppinguri delicioase.
Ingrediente:
- 70 grame ketomix pizza
- 5 grame drojdie instant (10-12 proaspata)
- 1 ou
- 110 ml apa calduta
- 30 ml ulei masline
- 1 lingurita usturoi uscat
- 1 lingurita rosii uscate la soare
- 50 ml suc de rosii
- 100 grame cascaval
- 30 grame salam crud uscat
- codite de ceapa maruntite
Conform retetei de baza de pe ambalaj, intai am dizolvat drojdia in apa calduta. Am adaugat peste aceasta oul si ketomixul si le-am mixat in robot. La final, am adaugat uleiul de masline, usturoiul si rosiile uscate si am omogenizat.
Am tapetat o hartie de copt cu ketomix universal si am impartit aluatul in doua bile egale. Am intins blaturile de pizza keto si le-am copt separat aproximativ 10 minute la 180 grade. Le-am uns cu suc de rosii, apoi am distribuit cascavalul ras, salamul si coditele de ceapa uniform pe ambele pizza. Am mai copt 10-12 minute. Enjoy!
TIP: RETETA DE FATA E INSOTITA DE CALCULE RAPORTATE LA PORTIE, CU MENTIUNEA CA AU FOST MASURATE TREI PORTII.