Fiind o mare amatoare a scortisoarei Ceylon, astazi am decis sa continui testele cu faina fara carbohidrati achizitionata saptamana trecuta, creand un desert pufos si aromat: rulouri cu scortisoara keto.
Ingrediente:
- 65 grame faina fara carbohidrati
- 2 oua
- 100 grame branza Philadelphia
- 1 lingura Tagatesse
- esenta de vanilie
- 12 grame drojdie dizolvata in 30 ml apa calda
- 1 lingurita scortisoara Ceylon + 1 lingura Tagatesse
Am amestecat primele 6 ingrediente pana am obtinut un aluat compact, pe care l-am lasat 15 minute sa creasca. Am intins o foaie groasa de aproximativ 5 mm, peste care am presarat amestecul de scortisoara cu indulcitor. Am rulat foaia strans, apoi am taiat rulouri de circa 2 cm grosime, pe care le-am copt 15 minute la 170 grade, intr-o punga de copt. Le-am mai lasat inca 5 minute descoperite, apoi le-am lasat sa se racoreasca. Total optional, deasupra am glazurat cu un amestec de tagatoza caramelizata cu smantana lichida. Enjoy!