Oh yeah! Saratele, my love! Am creat mixul de saratele dintr-un egoism copilaresc. Stiam ca e nevoie sa aveti aparat de saratele, dar recunosc ca eu fix pentru asta l-am achizitionat. Ca sa am la indemana teancul ala de saratele keto crocante, delicate si subtiri, atunci cand ma cuibaresc la un film. Si a meritat!
Prima reteta a fost simpla si am ales sa apara pe ambalajul de mix de saratele keto, pentru a va bucura de ea imediat ce ati primit produsul. Aceasta este dusa usor la alt nivel, aducand aroma pronuntata de branza maturata – doar ca acum e naturala, nu doar o aroma, ca in cazul celor din comert.
Ingrediente:
- 4 oua
- 120 grame pecorino/parmezan
- 100 grame iaurt 10%
- 60 grame KetoMix Saratele
- 1 lingurita pudra paprika afumata
Intai, am pixat cateva minute ouale cu branza rasa. Eu am folosit pecorino de la Albota, dar puteti utiliza si parmezan. Ulterior, am adaugat iaurtul si paprika afumata, iar la final mixul de saratele, si am amestecat pana la omogenizare.
Am incins aparatul de saratele si le-am copt pe rand, obtinand cam 20 bucati. In lipsa aparatului de saratele, folositi tigaia de clatite si un polonic uns cu ulei, pentru a intinde aluatul foarte subtire. Sunt perfecte a doua zi. Enjoy!