Nu e un secret ca incerc permanent, printre cititul de studii si personalizarea meniurilor, sa adaptez retete sau sa le imbunatatesc pe cele deja adaptate. Ieri a fost vorba despre snitele. Un preparat in esenta banal, dar care imi aminteste de sambetele din copilarie. Si pe care l-am aromat intr-un mod incredibil.
Ingrediente:
- 600 grame felii piept pui (fara hormoni de crestere)
- 3 oua mari
- 15 grame faina din fibre
- 15 grame faina de cocos
- 2 grame piper rosu
- 2 grame busuioc
- 1 grame usturoi deshidratat macinat
- 5 grame sare de Himalaya
- 100 ml ulei de cocos rafinat
Feliile de piept de pui se sterg cu un servet. Restul ingredientelor se amesteca cu mixerul, pana la omogenizarea completa. Intr-o tigaie neaderenta, se incinge uleiul de cocos. Se introduce fiecare felie de pui in amestecul de ou cu faina, pana se acopera complet, apoi se pune la prajit pe ambele parti, circa 2 minute. Desigur, pentru a scapa de excesul de ulei, snitelele cu crusta keto se scot pe servetele absorbante din tigaie. Enjoy!
As vrea sa slăbesc in modul cel mai sănătos posibil
Buna
Vreu ca kg pierdute sa nu se mai intoarca