Sos de gorgonzola

Coltunasii nostri keto meritau un sos. Usor acid, cu un gust bogat, acest sos de gorgonzola s-a mulat perfect pe aluatul bland care invelea carnea picanta.

Ingrediente:

  • 100 grame gorgonzola
  • 150 ml smantana lichida 32%
  • 20 grame unt
  • 20 ml vin alb
  • oregano

Intr-un vas antiaderent, se pune oregano maruntit, la foc mic, pentru a elibera aromele. Se adauga untul peste si se amesteca pana se topeste. Ulterior, se adauga gorgonzola taiata cubulete si se amesteca continuu, pana cand se omogenizeaza. Se toarna smantana si vinul, si se reduce sosul la foc mediu, amestecand permanent. Enjoy!

 

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+