Turte si lipii keto – reteta noua

Dupa o toamna activa si creativa, au inceput sa apara pe piata mixurile de faina create de mine. Si era culmea sa nu incep sa recreez retetele mele (dar si ale voastre) preferate cu noul meu ketomix universal. Am inceput saptamana trecuta cu turtele keto, pe care deja le place foarte multa lume. Am remarcat si o serie de modificari pe care trebuie sa le fac retetelor, prin prisma unei puteri de absorbtie mai mare a ketomixului fata de alte fainuri fara carbohidrati. Astfel, in cazul turtelor, am adaugat 100 ml apa in plus (puteam adauga 2 oua, dar cresteam caloriile si proteina), obtinand astfel si cateva lipii keto.

Ingrediente:

  • 100 grame KetoMix Universal
  • 3 oua
  • 150 ml apa
  • 7 grame drojdie lichefiata in apa
  • 50 ml ulei masline
  • sare

Intocmai ca la prima reteta de turte, am mixat toate ingredientele in robot. Am impartit aluatul de aceasta data in 8 bile, pe care le-am tavalit prin ketomix, pentru a nu se lipi de blatul de lucru. Din o parte am format turte rotunde, de cam 3 mm grosime, iar pe cele ramase le-am intins extrem de subtire. Le-am copt pe toate intr-o tigaie antiaderenta, avand grija sa nu se arda in zonele in care au facut bule de aer si s-au umflat. Se pastreaza in frigider pana la 5 zile invelite in punga de hartie sau plastic, fara a-si pierde din elasticitate.

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+