Toate ketomixurile create de mine sunt foarte versatile. Cu cel de inghetata poti face fursecuri, cu cel de cozonac tarte sarate iar cel de chifle poate deveni blat de pizza. Bineinteles ca din ketomix briose poti face fara emotie o negresa keto spectaculoasa si foarte rapida.
Ingrediente:
- 50 grame Dulcisor
- 50 grame ciocolata 70-90%
- 75 grame unt
- 3 oua intregi
- 65 grame ketomix briose
- 5 grame praf de copt
- 150 grame zmeura proaspata
Am pus primele trei ingrediente intr-un bol metalic pe bain marie si le-am topit, amestecand in acest timp in continuu. Am lasat acest amestec sa se raceasca usor, astfel incat sa nu se coaguleze ouale, si am adaugat ouale pe rand, mixand la viteza medie. Dupa ce am incorporat ouale, am adaugat ketomixul de briose si praful de copt, mixand inca un minut. Jumatate din zmeura am pus-o in aluat, amestecand usor cu o spatula, iar jumatate am presarat-o deasupra, in tava.
Am copt negresa keto aproximativ 20 minute la 180 grade.