Pornind de la reteta de chifle keto, pe care deja majoritatea o stiti, am facut astazi mai multe tipuri de aperitive keto, cu aceeasi baza de aluat.
Ingrediente:
- 250 grame mozzarella rasa
- 100 grame branza Philadelphia
- 120 grame faina de migdale
- 2 oua mari
- 4 grame drojdie uscata, dizolvata in 3 linguri apa
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita oregano
- 1 lingurita rasa Konjac sau xanthan
- 2 carnaciori
- 100 grame branza feta de capra
Intr-un vas termorezistent, am topit primele doua ingrediente si le-am omogenizat cu o furculita. Am amestecat faina de migdale cu faina de konjac, iar intr-un alt castron ouale cu drojdia deja dizolvata. Am adaugat peste branzeturi intai faina de migdale, am incorporat-o, apoi ouale, prin miscari energice. Puteti combina acest aluat cu orice ingrediente keto preferati. De asemenea, cu mainile usor umede, poate fi modelat sub forma de covrigi sau batoane. Personal am umplut o parte din aluat cu carnaciori, adaugand deasupra cubulete de feta. Enjoy!