Aperitive keto de sarbatori: carnaciori in aluat, saratele, covrigei

Pornind de la reteta de chifle keto, pe care deja majoritatea o stiti, am facut astazi mai multe tipuri de aperitive keto, cu aceeasi baza de aluat.

Ingrediente:

  • 250 grame mozzarella rasa
  • 100 grame branza Philadelphia
  • 120 grame faina de migdale
  • 2 oua mari
  • 4 grame drojdie uscata, dizolvata in 3 linguri apa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingurita rasa Konjac sau xanthan
  • 2 carnaciori
  • 100 grame branza feta de capra

Intr-un vas termorezistent, am topit primele doua ingrediente si le-am omogenizat cu o furculita. Am amestecat faina de migdale cu faina de konjac, iar intr-un alt castron ouale cu drojdia deja dizolvata. Am adaugat peste branzeturi intai faina de migdale, am incorporat-o, apoi ouale, prin miscari energice. Puteti combina acest aluat cu orice ingrediente keto preferati. De asemenea, cu mainile usor umede, poate fi modelat sub forma de covrigi sau batoane. Personal am umplut o parte din aluat cu carnaciori, adaugand deasupra cubulete de feta. Enjoy!

Adauga adresa ta de email mai jos pentru a fi la curent cu cele mai noi retete si sfaturi keto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

VREI SA SCAPI DE KILOGRAMELE IN PLUS?

Tot ceea ce ai nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită

Începe acum
Ai nevoie de meniuri calculate? Livrare instant pe mail!VEZI DETALII
+